Simona Halep, pregătiri de nuntă. Cine e alesul, când va avea loc evenimentul şi cine va fi naşul de cununie

Simona Halep are un sezon formidabil până acum, cu 24 de victorii, doar două înfrângeri şi trei turnee câştigate din ianuarie până în martie.  

După un program extrem de încărcat, în primele trei luni ale anului, ocupanta locului 3 în lume ar fi început pregătirile pentru ceea ce va fi evenimentul monden al anului în România.

În acest moment, constănţeanca de 23 de ani a luat o mică pauză, urmând să revină pe teren spre sfârşitul lunii aprilie.

Potrivit cancan.ro, ea va folosi această perioadă nu doar pentru odihnă, ci şi pentru a pune la punct detalii despre un eveniment major din viaţa ei: nunta.  

Potrivit apropiaţilor Simonei, aceasta şi Costa, fiul lui Teia Sponte, formează un cuplu de mai mult timp, iar acum au stabilit să-şi unească destinele după următorul mare turneu la care va participa Halep: Roland Garros.

Citește și:  Ilie Năstase, atac DUR la Simona Halep: De ce nu vrea să joace pentru România?

Open-ul francez se va desfăşura, între 24 mai şi 7 iunie, iar, în aceste condiţii, nunta ar urma să aibă loc, spre finalul lunii iunie sau la începutul lui iulie.  

Naşul de cununie ar urma să fie Gheorghe Hagi, iar cavalerul de onoare, Ianis, fiul acestuia. „Regele“ a susţinut-o pe Simona în cariera ei, de când ea practica tenisul la nivel de juniori. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel