Simona Halep îi răspunde lui Ilie Năstase după atacul legat de absența din Fed Cup

Simona Halep a reacționat, marţi, după declarațiile fostului tenismen Ilie Năstase, referitoare la neparticiparea sa la meciul din Fed Cup cu formaţia Canadei.

Simona Halep a transmis că nu poate comenta afirmaţiile lui Ilie Năstase, precizând că fiecare om are dreptul la o opinie. Jucătoarea de pe locul 3 WTA a explicat că i-ar fi fost foarte greu să facă parte din echipa de Fed Cup, însă a susținut că ea joacă zilnic pentru România.

Citește și: Ilie Năstase, atac DUR la Simona Halep: De ce nu vrea să joace pentru România?

 

"Părerea mea este că joc zilnic pentru România. Tot timpul când intru pe teren, acolo scrie Halep - România. Cred că asta e mult mai important pentru mine şi pentru ţară. Am jucat întotdeauna cu mare drag la Fed Cup, când am putut şi când s-a putut. Am fost şi accidentată şi tot am jucat. Anul acesta este imposibil, pentru că programul nu-mi permite. Dacă se juca în Europa mă duceam cu drag. Acum îmi este imposibil să schimb din nou fusul orar. Sunt obosită, vin după o perioadă lungă în America. Să plec iar în Canada şi să mă întorc este foarte, foarte greu. Îmi doresc ca fetele să câştige acolo şi fără mine, au şanse, sunt jucătoare foarte bune. O să le ţin pumnii şi o să le susţin de acasă", a declarat Simona Halep pentru Digisport.

Întrebată dacă a deranjat-o opinia lui Ilie Năstase, românca de pe locul 3 WTA a răspuns: "Nu ştiu dacă mă afectează sau nu, dar pe domnul Năstase îl respect, îi respect toate rezultatele pe care le-a avut, ceea ce a fost şi ceea ce este. Nu pot să comentez eu despre ceea ce spune dânsul. Este opinia dumnealui şi, cum fiecare este liber să-şi spună părerea, eu accept orice".

Vezi și: Cum vi se pare decizia Simonei Halep de a nu juca pentru România în Fed Cup? Sondaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel