Simona Halep e dezamăgită de critici! Ce spune managerul ei, Virginia Ruzici

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a explicat de ce a ales locul 3 WTA să nu joace în Fed Cup împotriva Canadei. De asemenea, câștigătoarea Roland Garros-ului din 1978 a dezvăluit că Simona Halep a fost dezamăgită de criticile care i-au fost aduse după această decizie.

Întrebată cum se explică decizia Simonei Halep de a nu juca în Fed Cup, Virginia Ruzici a răspuns, pentru gsp.ro: ”În primul rând, a fost o decizie dificil de luat din partea Simonei, dar în care am susţinut-o total. Lucrurile sunt mai complexe, motivele mai multe. Cum obiectivul pentru 2015 este Roland Garros-ul, în vederea unui rezultat măcar la fel de bun ca anul trecut, pregătirea pentru zgură trebuie să înceapă încă de acum. Or, faptul că la întâlnirea de Cupa Fed contra Canadei se va juca pe hard i-ar fi întârziat Simonei începerea acestei pregătiri cu două săptămâni. Plus călătoria lungă, dus-întors, din nou peste Ocean, după cele două turnee mari, de la Indian Wells şi Miami, unde rezultatele au fost excelente”.

Vezi și: Maria Sharapova joacă pentru Rusia în semifinala de Fed Cup cu Germania

Cât despre importanța sezonului de zgură în calendarul Simonei Halep, managerul acesteia a declarat: ”Mereu a fost aşa, iar pentru a aborda Roland Garros-ul cu încredere, cu o pregătire optimală, e necesar ca ea să joace la aceste turnee, Stuttgart, Madrid, Roma. Programul trebuie bine plănuit, din timp, turneele bine alese, iar fiecare jucătoare de Top 10 are obligaţii faţă de WTA. Practic, din noiembrie 2014 a trebuit să fie comunicate angajamentele legate de anumite turnee. Din toate categoriile. Iar Simona a decis atunci să participe la Birmingham şi Stuttgart dintre cele Premier 700. Nici nu ştia atunci ce va fi la acest moment”.

Întrebată cum priveşte în acest moment Simona Halep toată discuţia care s-a stârnit, Virginia Ruzici a replicat: ”Am găsit-o dezamăgită de amploarea criticilor şi sper să nu fie afectată în vederea a ceea ce urmează pentru ea. Ştie însă că există şi multă lume care o susţine şi înţelege situaţia delicată în care se află”.

Citește și: Eugenie Bouchard nu va juca în meciul Canada - România din Fed Cup

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel