Maria Sharapova joacă pentru Rusia în semifinala de Fed Cup cu Germania

Locul 2 WTA, Maria Sharapova, a confirmat, miercuri, prezența în echipa Rusiei de Fed Cup pentru meciul cu Germania, transmite Agerpres. Întâlnirea va conta pentru semifinalele Fed Cup, și este programată la Soci, în zilele de 18 și 19 aprilie.

Vezi și: Veste excelentă înaintea meciului Canada - România din Fed Cup

Maria Sharapova a contribuit decisiv, cu cele două victorii la simplu, la calificarea Rusiei în semifinale, după succesul în fața Poloniei. La 27 ani, totuși, MaSha se află doar la a patra prezență în Fed Cup, precedenta datând tocmai din februarie 2012.

Din echipa Rusiei mai fac parte Svetlana Kuznetsova (25 WTA), Anastasia Pavliucenkova (38 WTA) și Elena Vesnina (71 WTA).

La fel ca Simona Halep, Maria Sharapova și-a anunțat prezența la turneul de la Stuttgart, care va debuta pe 20 aprilie și unde rusoaica va fi principala favorită. Diferența dintre cele două cazuri constă însă în locurile de disputare ale meciurilor din Fed Cup. Dacă românca trebuia să se deplasaze în Canada, la Montreal, rusoaica va evolua mult mai aproape de Germania, în propria țară, la Soci.

Rusia a câștigat Fed Cup în 2004, 2005, 2007 și 2008. Meciul de la Soci va avea loc pe zgură. În cealaltă semifinale se înfruntă Cehia și Franța.

Citește și: Cine va face parte din echipa României de Fed Cup

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel