Eugenie Bouchard nu va juca în meciul Canada - România din Fed Cup

Cea mai bună jucătoare a Canadei, Eugenie Bouchard, nu face parte din echipa anunțată de Federația de Tenis pentru meciul cu România, din barajul pentru Grupa Mondială a Fed Cup, programat la Montreal, pe 18 și 19 aprilie.

Lotul canadian cuprinde doar trei jucătoare, Sharon Fichmann, Gabriela Dabrowski și Francoise Abanda. Cea de-a patra componentă va fi anunţată în perioada următoare, a transmis Federația Canadiană. Sunt însă şanse minime ca aceasta să fie Eugenie Bouchard, pentru că şi ea se află în situaţia Simonei Halep şi pare decisă să participe la Stuttgart.

Vezi și: Cine va face parte din echipa României de Fed Cup

”Chiar și fără Simona Halep, România este totuși o echipă periculoasă”, a declarat căpitanul echipei Canadei, Sylvain Bruneau, citat de site-ul Federației Naționale de Tenis. ”Româncele au valoare și sunt motivate să își propulseze echipa în Grupa Mondială pentru prima oară după mult timp. Vrem să fim siguri că suntem bine pregătiți și să profităm de avantajul terenului propriu. Vom fi gata pentru aceste mari bătălii”, a mai spus Sylvain Bruneau, în perspectiva meciului de pe Maurice-Richard Arena.

Francoise Abanda (18 ani), aflată pe locul 243 în lume, a debutat în februarie în echipa Canadei. Sharon Fichman, clasată pe 206 în lume, a debutat în 2005 în echipa Canadei, la doar 14 ani, și are un bilanț de 22 de victorii și 9 înfrângeri. Gabriela Dabrowski (177 WTA la simplu) este cea mai bună jucătoare de dublu a Canadei, poziția a 42-a în lume.

Până la debutul meciului, căpitanii ambelor echipe au posibilitatea de a mai face două schimbări în loturi.

Citește și: Simona Halep îi răspunde lui Ilie Năstase după atacul legat de absența din Fed Cup

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel