Pentru Simona Halep urmează tripla Stuttgart - Madrid - Roma, înainte de Roland Garros 2015

Turneul de la Miami a reprezentat pentru Simona Halep finalul primei părți din sezonul american. Românca a avut patru săptămâni excelente, în care a câștigat trofeul de la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory cucerit în carieră, şi a jucat o semifinală de vis cu Serena Williams, la Miami. Pentru sportiva noastră vor urma câteva zile de odihnă în țară, după care va începe seria turneelor pe zgură, ce pregătesc Grand Slam-ul de la Roland Garros.

Vezi și: Ce scrie presa internațională despre meciul epic Halep - Williams


Șanse mici să joace în Fed Cup împotriva Canadei

Simona Halep a transmis în repetate rânduri că nu ştie dacă va putea evolua în play-off-ul pentru Grupa Mondială din Fed Cup, în fața Canadei, din cauza programului încărcat, iar şansele ca numărul 3 WTA să facă parte din echipa Alinei Tecşor sunt minime, transmite prosport.ro. Pe lângă faptul că întâlnirea se va juca în Canada, şi perioada de disputare, 18 şi 19 aprilie, este apropiată de primul mare turneu european, cel de la Stuttgart, pentru a-și reprezenta țara, Simona Halep ar trebui să facă un adevărat tur de forță: pe 19 aprilie ar trebui să fie la Montreal, pentru ca o zi mai târziu să se afle în Germania, gata de competiție, adaptată la diferenţa de fus orar de șase ore.

Stuttgart - Madrid - Roma, tripla dinaintea Roland Garros-ului

După ce va petrece câteva zile acasă, la Constanţa, Simona Halep va începe sezonul european de zgură, cu primul mare turneu de pe Bătrânul Continent, "Porsche Tennis Grand Prix" de la Stuttgart, programat între 20 şi 26 aprilie. Turneul german este unul dintre cele mai spectaculoase din circuit. Pe lângă premiile totale de 731,000 dolari, câştigătoarea pleacă acasă și la volanului unui Porsche 911 Carrera. În absența Serenei Williams, românca va fi aici cap de serie numărul 2, după rusoaica Maria Sharapova, câştigătoarea ultimelor trei ediţii. Anul trecut, sportiva noastră a fost eliminată în turul 2 din Germania de Svetlana Kuznetsova, scor 7-5, 7-6.

La o săptămână distanță urmează un alt turneu important, unde Simona Halep va avea de apărat 650 de puncte WTA, "Mutua Madrid Open", ce se va desfășura între 2 şi 9 mai. La ediţia trecută din capitala Spanei constănțeanca a jucat finala, unde a fost învinsă de Maria Sharapova, scor 1-6, 6-2, 6-3, după ce pe parcursul competiţiei a eliminat câteva adversare de top - Sabine Lisicki, Ana Ivanovic sau Petra Kvitova. De remarcat că la turneul de la Madrid, patronat de Ion Ţiriac, Simona Halep apare în acest an pe afişul oficial al competiţiei, alături de Roger Federer.

Vezi aici detalii: Cadou de la Ion Țiriac: Simona Halep, pe afișul oficial al turneului de la Madrid, alături de Roger Federer - FOTO

Ultima competiție pentru eleva lui Victor Ioniţă înainte de Roland Garros va fi turneul de la Roma, "Internazionali BNL D'Italia", de categoria Premier 5, dotat cu premii totale de 2,120,000 de dolari, ce se va desfășura între 11 şi 17 mai. La ediția din 2014, Simona Halep s-a retras în optimile de finală, din cauza unor probleme la muşchii abdominali. Ea ar fi trebuit să o întâlnească atunci pe Carla Suarrez Navarro, finalista din acest an de la Miami.

După cele trei turnee de pe zgură la care va participa, pentru Simona Halep urmează marele examen la Roland Garros (19 mai - 7 iunie), turneu de Grand Slam unde românca a jucat finala în 2014, pierdută tot în fața rusoaicei Maria Sharapova.

Citește și: Surpriză! Cine o laudă pe Simona Halep după eliminarea de la Miami

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel