Simona Halep, declarații măgulitoare despre Serena Williams după semifinala pierdută la Miami

simona halep serena williams
simona halep serena williams

Simona Halep a fost eliminată din turneul de la Miami, după semifinala pierdută împotriva liderului mondial, Serena Williams. La finalul meciului, românca şi-a reafirmat admiraţia pentru adversara sa.

Vezi aici detalii: Meci dramatic! Simona Halep a fost eliminată de Serena Williams de la Miami

"Sunt o fană a Serenei de mult timp. Am învăţat multe lucruri de la ea. Când câştiga turnee de Grand Slam eu eram un copil, îmi plăcea să o urmăresc, să văd cum joacă şi cum luptă până la final. Este încă numărul unu şi câştigă titluri, ceea ce este extraordinar. Îi respect cariera şi o respect pe ea ca persoană", a declarat Simona Halep, citată de digisport.ro.

Românca a adăugat că speră ca meciurile cu Serena Williams să devină o obişnuinţă: "Sper acest lucru. Cred că acum ştiu cum să joc împotriva ei, acum am mai multă experienţă, deoarece am jucat de multe ori împotriva ei".

Citește și: Serena Williams, primele declarații după victoria cu Halep

"La fiecare meci cu ea am învăţat multe lucruri. Acum am aflat că pot fi aproape de ea, pot fi sus, în frunte. Am fost aproape, am văzut că pot câştiga în faţa ei, că pot juca până la sfârşit, dar este mai bună ca mine. E mai bună pentru că este numărul unu în lume şi pentru că este Serena", a adăugat Simona Halep.

Nu și-a dat seama că a câștigat setul 2

Intensitatea şi determinarea cu care Simona Halep a evoluat în semifinala cu Serena Williams au putut fi observate la finalul setului secund, când românca nu a realizat că a trimis meciul în decisiv: "Nu mi-am dat seama că s-a terminat. Nu ştiu de ce. Nu am jucat pentru scor. Am încercat să joc cel mai bun tenis al meu, să ţin aproape de ea, să lovesc bine şi să lupt pentru fiecare minge. A fost foarte ciudat acest moment pentru mine", a explicat jucătoarea de pe locul 3 WTA.

Ultimul eșec al Serenei, la Singapore cu Simona

Prin succesul în faţa Simonei Halep, Serena Williams a ajuns la 20 de meciuri consecutive câştigate, ultimul eşec suferit de americancă fiind chiar în faţa româncei, anul trecut, în Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep este jucătoarea cu cele mai multe meciuri câştigate în acest an, 24, timp în care și-a adjudecat trei turnee, Shenzhen, Dubai şi Indian Wells - primul său titlu de categorie Premier Mandatory.

Serena Williams o va întâlni în finala de la Miami pe spaniola Carla Suarez Navarro, locul 13 WTA, care a trecut în semifinale de nemțoaica Andrea Petkovic, locul 10 WTA, scor 6-3, 6-3.

Vezi și: VIDEO-Cele mai frumoase puncte Halep-Williams și rezumatul partidei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel