Renate Weber: Adevăratele valori liberale, în grupul ALDE

După Norica Nicolai, un alt europarlamentar PNL se uită spre ALDE din PPE. 

Este vorba despre Renate Weber, care, întrebată dacă trecerea de la ALDE la PPE a fost uşoară, a răspuns: "Pentru mine, personal, n-a fost o trecere uşoară. N-am de ce să ascund că eu, în sufletul meu, mă simt foarte liberală, în sensul că sunt mult mai aproape de valorile şi de principiile liberale, aşa cum le regăsesc mai degrabă în grupul ALDE".

Renate Weber declară însă că "există inclusiv în grupul popularilor europeni diferite curente, inclusiv un curent liberal".

ALDE, mesaj pentru Norica Nicolai

"Am colegi din mai multe ţări, care de altfel au şi făcut parte şi ei la rândul lor din ALDE la un moment dat şi după aceea partidele lor au trecut la populari. Deci există şi un curent liberal în grupul popularilor europeni. Deocamdată nu s-a pus problema să vedem în ce măsură aceste principii şi valori liberale sunt, hai să spunem aşa, înecate de celelalte curente care sunt predominante în grupul popularilor europeni, de conservatori, de creştin-democraţi, dar e mult prea devreme începutul acestui mandat. Am preferat să mă aplec asupra activităţilor pe care le am de făcut, în comisiile în care a şi început deja activitatea", explică eurodeputatul PNL, la RFI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel