Radu Stroe, minciună grosolană

Europarlamentarii PNL infirmă că ar susține inițiativa lui Călin Popescu Tăriceanu, care, alături de câțiva parlamentari și foști miniștri liberali, a lansat, joi, un Grup de Inițiativă Liberală.

Unul dintre oamenii loiali lui Tăriceanu, Radu Stroe, a declarat, joi, la România Tv, că trei dintre cei șase europarlamentari ai PNL sunt alături de Călin Popescu Tăriceanu. Stroe le-a nominalizat pe Norica Nicolai și Renate Weber.

"Eu n-am vorbit cu dl Radu Stroe de vreo patru ani. Nu mă alătur acestei inițiative, nu este cazul", a declarat Renate Weber pentru DC News.

Europarlamentarii Cristian Bușoi și Norica Nicolai au infirmat, la rândul lor, pentru DC News, că sprijină demersul lui Tăriceanu.

În ceea ce-i privește pe ceilalți trei europarlamentari PNL, există puține dubii că vor întoarce armele împotriva actualilor lideri PNL și împotriva lui Crin Antonescu.

Ramona Mănescu este apropiată de Crin Antonescu, cel care i-a oferit din nou un loc pe lista PNL la europarlamentare, după ce, înainte ca USL să se rupă, a propus-o din partea liberalilor pentru funcția de ministru al Transporturilor. Totodată, soțul fostului ministru, Rareș Mănescu, este prieten de peste 20 de ani cu Antonescu, așa cum însuși fostul președinte PNL recunoștea recent.

Eduard Hellvig este și el un apropiat al lui Crin Antonescu, obținând diferite funcții de conducere în cadrul PNL, când partidul era condus de Antonescu.

Adina Vălean este soția lui Crin Antonescu.

Radu Stroe susține că Tăriceanu are oameni loiali atât în afara PNL-ului, dar și în interiorul partidului, iar aceștia din urmă vor avea un cuvânt de spus la Congresul din 28 iunie.

"Vom analiza dacă vom propune și noi un candidat pentru șefia PNL. Renate Weber și Norica Nicolai, plus încă un europarlamentar, ne sunt alături", a spus Stroe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel