Mircea Ionescu Quintus, despre Norica Nicolai: Păcatul ei e altul...

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Norica Nicolai face greşeli de femeie, iar situația sa în PNL, după ce s-a afiliat grupului ALDE în Parlamentul European, nu încape deocamdată pe agenda stabilită pentru următoarele zile, a anunțat președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus.

Mircea Ionescu Quintus consideră că o clarificare a situației europarlamentarului Norica Nicolai în PNL va fi amânată pentru perioada ulterioară finalizării fuziunii cu PDL şi alegerii candidatului la alegerile prezidenţiale.

Citește și Renate Weber: Adevăratele valori liberale, în grupul ALDE

„Nu cred că se va discuta zilele acestea, când avem lucruri mai importante de făcut, despre situaţia Noricăi Nicolai. Norica face greşeli de femeie, sentimentalismele merg în altă parte, nu în politică. Păcatul ei e altul, e că vorbește aiurea, în diverse circumstanţe", a declarat Quintus pentru România TV.

Însă, potrivit deputatului liberal Ludovic Orban, o decizie în acest caz se va lua doar când PNL va intra efectiv în Partidul Popular European.

„Situaţia Noricăi Nicolai va fi tranşată când PNL va intra în Partidul Popular European. Deocamdată, pe agenda partidului avem subiecte mult mai importante, dar el va fi discutat când vom adera la PPE. Şi vom lua o decizie atunci", a spus Orban.

Europarlamentarul Norica Nicolai a a rămas alături de grupul liberal ALDE, unde de altfel a fost aleasă şi vicepreşedinte, deși PNL se va ralia Partidului Popular European (PPE) în Parlamentul European.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel