Norica Nicolai: Băsescu și PPE, cea mai puternică lovitură

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai interpretează cererea de demisie a președintelui Traian Băsescu inițiată de Parlament drept o lovitură nu doar pentru șeful statului, cât și pentru PPE, familia europeană care îl susține.

"Este una dintre cele mai puternice lovituri pentru Traian Băsescu și pentru familia europeană care l-a susținut împotriva poporului său, în 2012, la referendum și care a trecut peste orice criteriu democratic și i-a dat lui Traian Băsescu dreptate. Este o lecție amară pe care o primește familia populară și din care cred că este obligată să învețe ceva pentru că un astfel de comportament, care privilegiază liderii familiilor politice indiferent că sunt împotriva standardelor și valorilor UE, nu este decât un comportament care să vulnerabilizeze UE", a declarat eurodeputata PNL, miercuri după-amiază, la România Tv.

Norica Nicolai: Nu fuziunii. Nu mai accept golănii

Norica Nicolai nu este surprinsă că popularii europeni nu au reacționat după Declarația Parlamentului și îi acuză pe aceștia că au folosit România din rațiuni ce țin de calcule politice.

"Familia populară, în momentul de față, nu are reacții pentru că este greu să ai reacții față de o țară pe care o ignori sau o folosești uneori din rațiuni care țin de calcul politic, ca argument, ca exemplu, dar foarte rar ca exemplu pozitiv, pentru că România a fost folosită de lideri ai PPE ca exemplu negativ", a mai spus vicepreședintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel