PNL, despre un candidat unic al dreptei

Norica Nicolai, vicepreședintele executiv al PNL, nu vede posibilă desemnarea unui candidat unic al dreptei la Președinție.

"În opinia mea, candidatul Partidului Naţional Liberal e desemnat, el este Crin Antonescu. Nu cred că putem vorbi despre un candidat unic. Cu siguranţă, însă, votul nu aparţine partidelor politice, ci aparţine românilor şi este un mare deficit de democraţie că multe partide vorbesc despre alegeri ca şi cum acestea ar fi o afacere internă sau un joc între partide şi ignoră categoric cetăţeanul român. Avem candidat, vom merge cu Crin Antonescu. Dacă cineva va dori să-l voteze pe Crin Antonescu sau să-l susţină este problema formaţiunii politice respective, dar în momentul de faţă, PNL nu participă la acest tip de troc politic", a declarat Norica Nicolai pentru RFI.

PDL ar vrea ca după alegerile europarlamentare din 25 mai, toate formaţiunile de centru-dreapta să discute despre posibilitatea susţinerii unui candidat unic la alegerile prezidenţiale de la sfârşitul acestui an, scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel