CONGRES PNL. Norica Nicolai, discurs vehement: Nu vreau să vindem PNL!

Foto: dcnews.ro
Foto: dcnews.ro

Delegații prezenți la Congresul PNL au privat-o de aplauze pe eurodeputata Norica Nicolai, care a a criticat în timpul discursului său afilierea la PPE și l-a atacat pe Sorin Frunzăverde, despre care a spus că "se va întoarce acasă odată cu "marea fuziune".

Norica Nicolai și-a început discursul declarându-se "sigură că în sală sunt și români, și liberali", după ce cu două zile în urmă s-a arătat împotriva desemnării lui Klaus Iohannis drept candidat la prezidențiale pe motiv că este etnic german.

Europarlamentarul l-a atacat pe vicepreședintele PNL Sorin Frunzăverde, fost lider PDL, recunoscut pentru relațiile sale cu PPE.

"Pe 3 iunie, într-o declarație de presă, un vice al PNL saluta aderarea noastră la ALDE și ne spunea care vor fi liderii. Cred că dl Frunzăverde, care se bucura în acel moment, dincolo de statut, s-a aflat întotdeauna în detașare în PNL și va fi unul dintre oamenii care se va întoarce acasă odată cu marea fuziune", a declarat Norica Nicolai.

"Când o familie te susține ca partid și ca țară, nu ai voie să-i zici la televizor că divorțezi", a continuat eurodeputata.

Nicolai a precizat că se adresează primarilor și oamenilor din teritoriu care s-au zbătut pentru PNL la alegeri. Înfrângerea nu trebuie să le fi lor imputată, a insistat liberala.

"Domnilor primari, rezultatul de la europarlamentare e al dumneavoastră și nu al conducerii care a pierdut mai ales în marile orașe și dumneavoastră mă adresez și vă spun că trebuie să luați o decizie. Ce o să faceți când veți sta la masă cu Roberta Anastase, cu Emil Boc, cu Gheorghe Flutur care au facut ce au făcut în această țară? Nu vreau să vindem pe 3 lei PNL, care este partid național, romanesc!", a declarat Nicolai.

"Nu vreau să vindem pe preț mic PNL", a încheiat vicepreședintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel