Klaus Iohannis, discuții la Cotroceni cu Victor Ponta despre şedinţa CSAT din primăvară

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, joi, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta, anunță Administrația Prezidențială, tema principală a discuției fiind viitoarea ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT). 

Viitoarea şedinţă a CSAT va fi prima condusă de preşedintele Klaus Iohannis, de la învestirea în funcția supremă a statului.

Şedinţa CSAT vine în contextul în care două dintre instituţiile care fac parte din această structură de securitate a ţării, Serviciul Român de Informaţii (SRI) şi Serviciul de Informaţii Externe (SIE) au la conducere directori interimari, după demisiile lui George Maior şi Teodor Meleşcanu.

"În această dimineață, a avut loc, la Palatul Cotroceni, o întâlnire a Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Victor Ponta. Principala temă de discuție a fost ordinea de zi a viitoarei ședințe a CSAT, care va avea loc, conform procedurilor legale, în această primăvară", a anunțat Administrația Prezidențială pe site-ul instituției.

Ultima şedinţă a CSAT a avut loc pe 25 noiembrie și a fost condusă de preşedintele în funcţie la acea vreme, Traian Băsescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel