MAE, reacție după gafa majoră a Ambasadei de la Paris, înaintea vizitei lui Klaus Iohannis

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis, vineri, măsurile dispuse după gafa majoră a Ambasadei României la Paris, înaintea vizitei președintelui Klaus Iohannis. 

Invitațiile la recepția organizată pentru vizita în Franța a președintelui Klaus Iohannis au fost trimise având atașat un fișier de uz intern al Ambasadei. Acesta conţinea comentarii deloc respectuoase la adresa invitaţilor, unul dintre ei fiind calificat "scârbos", iar alții primind calificativul «indezirabil».

În urma acestui incident, MAE a precizat, într-un comunicat, că "față de persoana responsabilă de comiterea faptei respective a fost deja aplicată măsura sancțiunii cu avertisment. De asemenea, a fost dispusă convocarea în Centrală pentru a da explicații în fața Corpului de Control și Evaluare Diplomatică din cadrul MAE", relatează hotnews.ro.

"Totodată, MAE precizează că adnotările pe marginea documentului de uz intern nu reflectă opinia sau aprecierile ambasadei României la Paris, ci au caracter strict personal, motiv pentru care persoana responsabilă a și fost sancționată", potrivit sursei citate.

Ambasada României la Paris, gafă majoră înaintea vizitei lui Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel