Gorghiu-Iohannis, întâlnire la Cotroceni. Reacția lui Marian Petrache

Marian Petrache a fost invitat la emisiunea "Ultima oră", de la România TV, unde a vorbit despre o întâlnire pe care Alina Gorghiu ar fi avut-o cu președintele Klaus Iohannis luni la Cotroceni.

VEZI ȘI: Exclusiv. Lovitură COLOSALĂ pentru români. "Sunt mulți care vor să-și pună ștreangul de gât"

Întrebat dacă a fost luni la Palatul Cotroceni pentru a se întâlni cu președintele Klaus Iohannis și cu Alina Gorghiu, Marian Petrache a zis: "Domnul președinte Iohannis are căderea să se întâlnească cu oricine dorește. Întâlnirile pot fi publice sau private. Nu comentez dacă am fost sau nu la Palatul Cotroceni. Nu știu nimic. Președintele României are dreptul să se întâlnească cu cine vrea. Să presupunem că am fost la Cotroceni, este vreo problemă?".

"Absolut spectaculos", a fost reacția jurnalistei Lili Ruse.

Intervenția lui Niels Schnecker

Niels Schnecker a avut o intervenție, la România TV, pe marginea acestui subiect.

"Este un dialog incredibil de tare! Cum adică există o întâlnire la Cotroceni, în timpul orelor de lucru, la care se duce un membru de partid - nu contează ce partid - și este secret de stat?! Vin oameni foarte importanți la Cotroceni și primirea este publică, iar domnul Petrache se vede cu președintele Iohannis și este secret de stat. Mi se pare genial", a fost replica lui Niels Schnecker.

"Cine a spus că este secret de stat? Cum am mai spus. Doi oameni pot conveni ca întâlnirea lor să nu fie publică. Este vreo problemă? Nu vreau să mai comentez", a conchis Marian Petrache.

Gorghiu ar fi avut o întâlnire secretă, la Cotroceni, cu Iohannis

Potrivit unor surse, președintele PNL, Alina Gorghiu, ar fi avut o întâlnire secretă, la Palatul Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis, în dimineața zilei de luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel