EXCLUSIV  Manipulare cu băncile din România. "A fost o formă de șantaj!"

Inițiatorul legii dării în plată Daniel Zamfir a vorbit despre faptul că băncile au amenințat că o dată ce legea dării în plată va intra în vigoare, populația nu va mai avea acces la credite, catalogând acest lucru o formă de șantaj.

"Asta a fost o formă de șantaj a băncilor prin care să sperie populația să influențeze Guvernul și Legislativul spunând că dacă intră legea dării în plată în vigoare, nu o să mai aveți acces  la credite. După cum ați văzut, în prima săptămână au anunțat că vor mări avansul până la 40%, au și făcut-o, numai că săptămânile trecute au apărut comunicate oficiale de la unele bănci din România care au spus că au coborât avansul, din nou, la 15%.

Eu le-am spus oamenilor de la bun început că asta e numai o formă de șantaj pentru că băncile, într-un final, nu au ce să facă, vor trebui să dea credite că nu s-or apuca acum de agricultură, subiectul lor de activitate este să dea bani. Uitați că nu s-a întâmplat nimic din ceea ce spuneau cei de la Banca Națională, că vor da faliment patru bănci, etc", a declarat Daniel Zamfir la interviurile DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel