EXCLUSIV  Judecători, întâlnire nefirească înainte de decizia CCR. ”Presiune!”

Bogdan Bolojan / 04 oct 2016 / 12:37 Salveaza PDF Comentarii

Daniel Zamfir face dezvăluiri uluitoare. În contextul în care CCR trebuie să judece excepţia de neconstituţionalitate privind legea dării în plată, ”avocatul băncilor” Valeriu Stoica a ţinut un seminar la care au participat o mulţime de judecători.  

Fostul Ministrul al Justiţiei, avocatul Valeriu Stoica, a ţinut un seminar la care au participat aproximativ 300 de persoane, printre care şi mulți judecători. Dezvăluirea aparţine deputatului Daniel Zamfir, care crede că astfel se pune presiune pe justiţie în contextul în care peste o săptămână Curtea Constituţională va judeca excepţia de neconstituţionalitate a legii dării în plată, invocată de bănci.  

”La seminarul domnului Stoica au fost prezenţi judecători. Or, domnul Stoica, avocatul băncilor face un seminar cu judecători. În mod cert, la acest seminar au fost prezenţi judecători, pentru că întâlnirea a fost publică. Au fost peste 300 de persoane, dar mi se pare undeva o chestiune nefirească. E nefiresc ca înainte de a se da o decizie la Curtea Constituţională să faci astfel de chestiune. Eu o văd ca o formă de presiune asupra Curţii Constituţionale pentru că pe data de 11 octombrie se judecă legea dării în plată. Vrea să atace, băncile cred că sunt elemente de neconstituţionalitate. E dreptul lor să îl invoce, numai că să chemăm nişte judecători să le explic eu, profesorul-guru al Justiţiei din România cum şi în ce fel ar trebui văzute lucrurile, mi se pare nefiresc”, a declarat deputatul Daniel Zamfir. 

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26