Patru bănci RENUNȚĂ la ”PRIMA CASĂ”

Patru bănci nu vor mai avea în oferta de credite programul ”Prima Casă”. 

Băncile încep să renunțe la programul ”Prima Casă”. Bancherii nu mai doresc să mai vândă aceste credite ipotecare din cauza condițiilor de derulare, instabilității legislative și pentru că e un produs ieftin care nu aduce mare profit. 

Creditele ipotecare sunt într-o perioadă bulversantă. Băncile fac pași diferiți, chiar contradictorii. Unele micșorează avansul, altele îl măresc, iar altele exclus categorii de produse încadrate la creditele pentru locuințe. Alte bănci cresc dobânzile sau comisionul sau cer mai multe ipoteci. În plus, creditele sunt diferite în funcție de raza în care urmează să fie cumpărată o locuință. 

În toată această piață tulbure, unele bănci renunță și la Prima Casă, program extrem de accesat în acest an. Piraeus Bank și Intesa Sanpaolo Bank au anunțat oficial că scot din oferta lor programul Prima Casă. Potrivit economica.net, sursele din piață mai spun că și Alpha Bank ar urma să renunțe la Prima Casă, dar și o altă bancă din primele zece care au contractat programul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel