Dragnea: Turul 2 la prezidențiale va fi o confruntare între Ponta și Băsescu

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a opinat, joi, la DC News Live, că turul 2 al alegerilor prezidențiale va însemna o confruntare între Victor Ponta și Traian Băsescu.

"De fapt, noi, în turul 2, dacă vorbim de turul 2, va fi o confruntare între Victor Ponta și Traian Băsescu. Traian Băsescu nu mai candidează în mod direct, dar candidează prin epigonii lui, prin urmași", a spus Liviu Dragnea, moment în care jurnalistul Bogdan Chirieac a intervenit:

"Adică dl Klaus Iohannis este urmașul dlui Băsescu?"

"Toți acești candidați sau, mă rog, potențiali candidați - Cristian Diaconescu, Cătălin Predoiu, Klaus Iohannis, am auzit că și Monica Macovei - toți acești oameni, ei se bazează, dincolo de altceva, pe nucleul dur de votanți ai lui Traian Băsescu. (...) Toți știm că Traian Băsescu a spus-o clar și implicit că el negociază susținerea pentru a primi funcția de prim-ministru.

(...) E o constatare, nu vorbesc prostii. Eu cred că turul 2 va fi o confruntare între Victor Ponta - care reprezintă dorința de a se schimba acest regim abuziv - și un om susținut de Traian Băsescu - nu știu care va fi ăla din turul 2, care ar putea să dea neșansa românilor ca Traian Băsescu să gestioneze sau să își perpetueze regimul încă cinci ani de zile, deci să avem cel puțin 15 ani de regim Traian Băsescu", a continuat președintele executiv al PSD.

Citește și: Liviu Dragnea, bilanț inundații. Numărul de case distruse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel