ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Diferența dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Negrescu, europarlamentar PSD, crede în șansa lui Victor Ponta de a ajunge președintele României, el spunând, referindu-se la Klaus Iohannis, că e o diferență enormă între "un ales local și un lider național".

"Eu cred, într-adevăr, în șansa lui Victor Ponta de a ajunge președintele României. Este un om politic care a demonstrat în ultimii ani că poate face politică într-o altfel de manieră, că este un politician european", a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, la Alba Iulia, Victor Negrescu, citat de Agerpres.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În ceea ce îl privește pe Klaus Iohannis, europarlamentarul a opinat că este o diferență enormă între un ales local și un lider național.

"Este important ca cineva, înainte de a pretinde de a fi președintele României, să-și asume și atribuții și responsabilități la nivel național, care presupun un efort mai mare, un nivel de decizie mai mare și o putere de a reprezenta întreaga Românie, nu anumite categorii de populație, nu anumite zone. Cred că premierul Victor Ponta, prin prezența sa destul de deasă în teritoriu, a demonstrat acest lucru. Asta ne dorim, un lider care să aibă deja experiență politică la nivel național și european", a declarat Victor Negrescu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cel mai tânăr europarlamentar român crede că pentru Iohannis "ar fi fost foarte bine (...) să fi fost înainte ministru sau să ocupe o altă demnitate la nivel național înainte de a pretinde să fie președintele României".

VALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Negrescu a inaugurat miercuri biroul său de europarlamentar de la Alba Iulia. El a promis cu acest prilej că va susține audiențe la Alba Iulia cel puțin o dată la două luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel