Liviu Dragnea, bilanț inundații. Numărul de case distruse

Liviu Dragnea, invitat la DC News Live, a vorbit despre inundațiile care au pus stăpânire peste România în ultimele zile.

"Acum este puțin mai bine decât în urmă cu câteva zile când au fost niște fenomene meteo extrem de intense. Au fost cantități de apă foarte mari într-un timp foarte scurt. Cursuri de apă, care în mod normal sunt foarte seci, au devenit fluvii cu debit uriaș și au măturat tot ce au găsit în calea lor. Pentru mine și pentru Victor Ponta, cel mai important lucru a fost că sistemul de intervenție în situații de urgență a funcționat. Este o normalitate, dar realitatea anilor trecuți ne-a arătat că acest sistem nu funcționa", a spus Liviu Dragnea la DC News Live.

Întrebat dacă are o estimare privind numărul de case distruse de inundații, Liviu Dragnea a zis: "A fost apă în sute de case, dar multe nu au fost din paiantă, au fost case făcute serios. Nu sunt avariate multe case, dar au fost avariate culturi. Nu au murit animale. În schimb, o persoană și-a pierdut viața. Este vorba de un om care mergea cu căruța și a fost luat de apă. Nu a putut fi salvat. Evaluările se fac în câteva zile. Nimeni nu poate să spună nimic de genul... câte case au fost variante, dar vorbim despre câteva sute de case afectate. Aproape 1000 de oameni au fost salvați din calea apelor. Sistemul a funcționat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel