Casă construită cu 200 de euro. Ce chirie plătește locatarul

Un fermier englez a reușit perfomanța să construiască o casă investind aproximativ 200 de euro, scopul său fiind acela de a dovedi că nu ai nevoie "de o viață" ca să ai propria locuință.

Michael Buck, un fost profesor de artă din Marea Britanie, în vârstă de 50 de ani, a construit o casă într-o zonă rurală la nord de Oxford, folosind exclusiv materiale naturale, potrivit bindiribli.ro.

Fundația este din piatră, pereții din paie și lut, geamurile casei sunt făcute din parbrizuri de maşini, podeaua este adusă de pe un vas de transport, iar în semn de recunoștință pe un perete fermierul a scris numele tuturor celor care l-au ajutat în realizarea acestei construcții, inclusiv numele a 3 vaci care i-au furnizat materie primă.

Casa este pitorească, mai ales că are forma unei ciuperci. Are o singură cameră, cu o bucătărie și o zonă de luat masa la un capăt, în timp ce la celălalt loc există un loc de relaxare și sobă cu lemne. Rafturile sunt sculpate manual, iar pentru apă trebuie mers la izvorul din apropiere. Singurul inconvenient este că nu are electricitate. 

Confortul pe care micuța casă îl asigură poate să nu fie pe placul multora, însă trebuie apreciat ceea ce a rezultat după o investiție de aproximativ 200 de euro. 

Potrivit celor declarate de către Michael Buck, casa are un locatar, angajat la o fermă din apropiere, care își onorează chiria lunară cu lapte și smântână. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel