Alegeri 2016. Mesajul Maei Sandu pentru parlamentare

Maia Sandu
Maia Sandu

Maia Sandu a îndemnat cetățenii Republicii Moldova, care au și cetățenie românească să iasă la vot. Totodată, fosta candidată la prezidențiale a subliniat importanța unei Românii moderne și solide pentru relația cu Republica Moldova.

”La 11 decembrie vor avea loc alegeri parlamentare în România. La fel ca Republica Moldova, România are nevoie de o clasă politică nouă, formată din oameni integri și competenți. O clasă politică ce va sprijini lupta împotriva corupției și va contribui la modernizarea țării.

O clasă politică formată din oameni integri, competenţi și cu bun-simț înseamnă și un partener de încredere pentru cetățenii Republicii Moldova. Azi, mai mult decât oricând, avem nevoie de sprijinul unei Românii puternice, care să ne susțină în efortul nostru de apărare a puținelor realizări democratice, puse în pericol de către guvernarea de la Chișinău.

Chem toți cetățenii Republicii Moldova, care au și cetățenie românească, să meargă la vot pe 11 decembrie și să voteze pentru o guvernare corectă și competentă”, a scris Maia Sandu pe contul ei de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel