Sociolog din Chișinău avertizează: Dezastrul vine în 2018, nu acum

Sociologul Doru Petruți, director general al institutului de sondare IMAS, avertizează că dezastrul va veni în doi ani în Republica Moldova. El punctează și ce a dus la pierderea alegerilor de către Maia Sandu. 

”Felicitări pentru efortul REMARCABIL al celor din diasporă şi al dnei Maia Sandu! Alegerile s-au pierdut în ţară şi s-au pierdut la diferenţă mare. Cauze? Experienţă sociologică nulă în echipa dnei Maiei Sandu, strategie cvasi-inexistentă pentru turul II, amatorism, candidat "tras" de emoţiile votanţilor şi nu de propria prestaţie şi multe multe altele. Dl. Igor Dodon, felicitări şi mult succes! A câştigat cel care a fost un marketolog mai bun, cel care a cunoscut mult mai bine realităţile din teren şi care a avut resurse să le şi implementeze.

"Dreapta"? Dezmembrată. Patru din cinci partide (mult) sub prag: PLDM, PL, PPEM, Platforma DA. Dezastrul vine în 2018, nu acum; atunci se poate pierde puterea reală, nu cea simbolică ca acum.

Sondajele? Mai precise ca niciodată. Măcar pronosticul celor de la Agora ne-a distrat azi”, a scris Doru Petruți pe Facebook. 

În anul 2018 au loc alegeri parlamentare în Republica Moldova. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel