EXCLUSIV  Zodia cu schimbări importante. Din mai, vine norocul

Horoscop
Horoscop

Unei zodii i se schimbă norocul din mai.

Până în mai, o zodie s-ar putea să simtă că norocul nu este de partea ei. Însă trebuie să stea liniștită, deoarece lucrurile se vor așeza. Din mai, optimismul revine în viaţa acestei zodii.

De asemenea, Jupiter se află în sectorul carierei până la finalul lunii septembrie. Unii nativi au şansa de a-şi descoperi sau dezvolta o nouă abilitate. Din mai până la sfârşitul lunii septembrie este momentul în care va face progrese. Este vorba despre Săgetător.

Lună Nouă pe 5 aprilie

În altă ordine de idei, pe 5 aprilie, adică astăzi, este cea mai importantă Lună Nouă a anului, cea în Berbec. Daniela Simulescu, astrolog, a explicat, pentru DCNews, că influența Lunii Noi durează câteva zile, „așa că puneți-vă intenții, setați-vă obiective îndrăznețe și treceți la atac". Fiecare dintre noi are o felie de Berbec în astrograma natală, a continuat Daniela Simulescu, „așa că puteți folosi perioada următoare pentru a deveni mai curajoși, ambițioși și dornici să îndrăzniți mai mult. Frica paralizează, nu ne ajută cu nimic. Marte, planeta activității, este în tranzit prin Gemeni și ne va da tendința de a ne pierde în detalii și de a trata lucrurile cu superficialitate. Dar ne face să și comunicăm mult mai ușor ce ne dorim.

Ca să vă faceți o idee de energia evenimentului astral, fiți atenți la următoarea analogie. Când erați mici și vă doreați o bicicletă, părinții condiționau achiziția ei de un comportament ireproșabil sau de un carnet cu note extraordinare. Trebuia să arătați că meritați, să demonstrați ceva. Acum că ați crescut, nu vă mai condiționează nimeni, vă puteți lua singuri bicicleta. Doar că vă gândiți de două ori dacă aveți chiar nevoie sau nu este decât un moft", a spus astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel