EXCLUSIV  Zodia care se va enerva, va plânge, dar nu trebuie să „dispere”. Astrolog DCNews: Mare atenție

Rodica Mitu / 08 apr 2019 / 08:31 Salveaza PDF Comentarii
Horoscop
Horoscop

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a prezentat previziunile săptămânii 8 - 14 aprilie 2019, pentru fiecare zodie. Unul dintre nativi trebuie să fie foarte atent în această perioadă.

„Cel puțin în primele zile, vor avea de terminat niște proiecte. Ce e foarte important e că Luna Nouă a venit în zona carierei. A fost o discuție, o tentativă de a face ceva nou. Acum, vor trebui să-și demonstreze că ei nu au făcut degeaba lucrurile acelea. Ci că le merită. Sunt într-un moment în care trebuie să descopere tot ce înseamnă credințe, valori.

Mercur nu e mai retrograd și îi va ajuta să-și dea seama mai mult de intuiția lor. Să încerce să nu se lase pierduți dacă primesc tot felul de vești proaste, dacă persoanele din jurul lor suferă. Vă puteți enerva, puteți plânge, dar nu disperați. Se confruntă cu dărâmarea credințelor personale, fie ne referim la o religie, fie la o relație pe care se bazau, fie un prieten sau o persoană foarte apropiată. Nu mai sunt cum erau și se vor simți speriați, pentru că lor le place atașamentul. Acum acesta nu mai funcționează.

Foarte important tot ce înseamnă zona pe sănătate. Să renunțe la obiceiurile nesănătoase. Să se odihnească. Excesul de zel nu le este foarte bun acum. Mai multe atenție la tot ce înseamnă mici accidente, mici incidente. La bucătărie, făcând mâncare, farfurii, cioburi. Mai ales grijă la ce mănâncă", a spus Daniela Simulescu. Este vorba despre Rac.

 

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28