X FACTOR, 23 octombrie. Nu le-a venit să creadă când au văzut cine a urcat pe scenă

X Factor
X Factor

Urmează o nouă ediție a emisiunii „X Factor”.

Italian, stabilit în Londra și atras de România, Kalon Rae este un muzician experimentat care va urca în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, pe scena X Factor cu scopul de a-și obține un loc în echipa Deliei.  

Conștient că de câte ori urcă pe o scenă atrage atenția chiar înainte să înceapă să cânte, Kalon Rae vrea să îşi urmeze visul, indiferent ce ar presupune asta. ”Vreau să cuceresc lumea, iar X Factor este un nou pas! Mereu îmi spun ”Fii tu, găsește ce e special la tine, iar oamenii te vor iubi! Nu toți, dar nici nu te poți aștepta la asta!”, mărturisește Kalon.

Tânărul cântăreț și compozitor, care în ultimii ani a mai cântat în România, se laudă cu o bogată experiență muzicală, mai ales că în 2012 a fost director muzical la ceremonia de închidere a Olimpiadei de la Londra și a lucrat cu nume mari ale industriei precum George Michael sau Coldplay. 

În această seară, Kalon speră să obțină un loc în grupa Deliei, mixt, peste 24 de ani, iar pentru asta este pregătit să facă orice. ”Aș învăța balet pentru tine!”, îi va mărturisi Kalon juratei X Factor.

Cum vor evalua cei patru jurați prestațiia sa, dar și ce alți concurenți vor urca pe scena X Factor, telespectatorii vor putea afla în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a sezonului nouă. 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel