VREMEA în București și restul țării. Nu sunt vești bune când începe relaxarea de la 1 IUNIE

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

ANM a transmis o informare meteo.

Începând cu după-amiaza zilei de luni (1 iunie), instabilitatea atmosferică se va accentua treptat si se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină și vijelii. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși, în medie, 10 - 15 l/mp și izolat 20 - 25 l/mp.

Vremea se va răci treptat în Capitală, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 21 de grade, iar minimele între 8 și 11 grade.

În țară, sunt așteptate manifestări de instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate și intensificări temporare ale vântului.

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării, vor fi perioade, în special după-amiaza și seara, cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină și vijelii. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, îndeosebi în jumătatea de nord a teritoriului pe parcursul zilei de duminică (31 mai), se vor înregistra cantități de peste 15 - 25 l/mp și pe arii restrânse 30 - 40 l/mp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel