Vlad, ultimul episod online. Cum se termină serialul difuzat de PRO TV - VIDEO

Vlad, ultimul episod online. Cum se termină. Astăzi, de la 20.30, PRO TV difuzează ultimul episod din primul sezon al serialului "Vlad".

Vlad, ultimul episod online. Cum se termină. Echipa de producţie, jurnaliştii şi fanii s-au întâlnit, la cinematograf, la ora 14.00, pentru a vedea ultimul episod.

Vlad, ultimul episod online. Cum se termină. În finalul sezonului, fanii vor avea parte de răsturnări de situaţie, decizii imprevizibile, tensiune, emoţii, luptă şi iubire, scrie click.ro. Ce se întâmplă cu Barbu, are Titi puterea să-l omoare pe Ştefan, ce decizie ia Leo, va pleca Eliza până la urmă de acasă?

Vlad, ultimul episod online. Cum se termină. Vlad află mai multe detalii despre jaful de la cazinou, începe să se apropie din ce în ce mai mult de Eliza, îşi declară sentimentele şi nu mai ţine cont de faptul că Roxana este îndrăgostită de el. Tot luni, află şi cum a ajuns Tibi la închisoare, dar şi cum a început să lucreze în cele două tabere adverse.

Filmările pentru sezonul al doilea al proiectului regizat de Jesús del Cerro sunt pe cale să înceapă.

Vlad, ultimul episod online. Cum se termină. Ce se va întâmpla exact, în ultimul episod al serialului "Vlad", cu Eliza, Vlad (Adrian), Ștefan și Leo, telespectatorii vor putea afla în aceasta seară, de la ora 20.30, pe PRO TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel