Virgil Musta - Monica Pop, replici în direct. ”Asta este o incitare a pacienților care au Covid?”

Virgil Musta, șeful secției de boli infecțioase a Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara și celebrul medic oftalmolog Monica Pop, au avut un schimb de replici în direct. 

Duminică, la Antena 3, Monica Pop și Virgil Musta au avut un schimb de replici, pe un ton alarmant.

Medicul Monica Pop a atras atenția asupra locurilor libere din spital, acuzându-l pe Virgil Musta că a vrut să le transmită pacienților Covid să nu mai vină la unitatea spitalicească. 

Iată replicile:

„Monica Pop: Ați spus cu o voce foarte stinsă că nu mai sunt locuri. Asta este o incitare a pacienților care au Covid ca să nu mai vină la spital? Dacă nu sunt locuri, unde să vină? 

Virgil Musta: Noi suntem norocoși. Am primit o unitate mobilă de terapie intensivă cu 12 paturi, așa că ne-am crescut capacitatea.

Monica Pop: Acum un minut ați spus că nu mai sunt locuri. Asiptomaticii sau ușor simptomaticii nu sunt de terapie intensivă. Când spuneți că nu mai sunt locuri, înseamnă că pacienții nu mai vin pentru că nu mai au locuri. Eu așa înțeleg. Mi se pare foarte normal. În Timișoara nu mai poate să meargă niciun om la spital. 

Virgil Musta: Terapia Intensivă nu este făcută pentru asimptomatici. 

Monica Pop: Eu v-am rugat să răspundeți punctual. Nu a fost vorba de Terapie Intensivă. 

Virgil Musta: În general nu mai avem loc. Există un plan de rezervă în care pacienții noi internați sunt preluați de alte spitale, asimptomaticii și formele ușoare... 

Monica Pop: I-a anunțat cineva pe pacienți? 

Virgil Musta: Va intra în funcțiune și spitalul militar. Suntem obligați să creem aceste locuri. Spitalul Victor Babeș, la ora aceasta, nu mai are niciun loc!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel