VIDEO. Dezinfectant de mâini, ambalat în tuburi de cremă pentru picioare. Pățania unui bărbat din Timiș

Un bărbat din Timiș a făcut o descoperire controversată. Dezinfectantul pe care îl primise era ambalat într-un tub de cremă pentru picioare.

Un bărbat din Timiș a făcut o descoperire controversată. Se pare că dezinfectantul pe care îl primise era, de fapt, ambalat într-un tub de cremă pentru picioare, scrie Gândul.ro. El a filmat totul și a postat un videoclip pe Facebook.

Bărbatul ar fi primit dezinfectant și măști de protecție într-un pachet de ajutor de la primărie. Curios, el a îndepărtat eticheta dezinfectantului și atunci a descoperit că acesta era de fapt un tub de "cremă pentru picioare obosite". Ulterior, producătorul a recunoscut faptul că a folosit alte ambalaje din cauza faptului că cererea pentru dezinfectanți este mare.

„Într-adevăr, o parte din produsele Gel igienizant de mâini cu argint coloidal au fost livrate în flacoane de plastic destinate altui produs, peste care a fost aplicată o etichetare integrală cu informaţiile şi eticheta de produs a Gel igienizant de mâini cu argint coloidal. Ambalajele erau neutilizate, goale şi sterile şi au permis ambalarea în condiţii de maximă igienă a gelului dezinfectant. Gelul igienizant pentru mâini cu argint coloidal este 100% sigur, igienizant şi nu dispune de niciun fel de reziduu de la vreun alt produs”, a transmis producătorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel