Victor Ponta, scenariu pentru PSD. Solicitare pentru PNL care confirmă scenariul DCNews

Victor Ponta
Victor Ponta

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a anunţat într-o intervenţie televizată ce ar trebui să facă PSD pentru a păstra guvernarea pentru încă 14 luni, până la alegerile parlamentare din decembrie 2020. 

„Acest Guvern clientelar, neprofesionist, a primit o lovitură mortală. Ce nu au putut sau nu au vrut PNL şi USR am reuşit noi, Pro România şi ALDE. Faptul că nu mai are majoritate credeţi-mă, lovitura e mortală, fac de ceva timp politică. Nu are cum să reziste. E ca Titanicul după ce s-a lovit de iceberg, a mai durat ceva”, a zis Victor Ponta la Digi24. 

Condiţii pentru păstrarea guvernării 

„Ori PSD face ce n-a vrut să facă, o restructurare amplă şi adevărată a Guvernului, a administraţiei, ori opoziţia vine cu o soluţie alternativă pe care noi o votăm dacă este bună. A treia soluţie nu o văd (...) Ca să mai stea la guvernare încă 14 luni trebuie să schimbe tot”, a zis Ponta.

 
 

Liderul Pro România a spus că așteaptă de la PNL-USR, dacă doresc sprijinul Pro România la motiunea de cenzură, un nume de premier, o alianță de guvernare și un program de guvernare, ceea ce DCNews a scris de ieri. Declarație vine să acrediteze scenariul DCNews, potrivit căruia va împinge Guvernul actual cât se poate de mult, până după alegerile prezidențiale. Ludovic Orban ar trebui să vină cu o soluție pentru un guvern interimar sau unul care să pregătească alegerile anticipate, adică să vină cu un plan. În caz contrar, va merge cu varianta Guvernului Dăncilă pentru prezidențiale. Mai e și varianta realizării unei majorități care să susțină PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel