Vezi cum arată fotografia perfectă

O imagine simetrică, în alb-negru, a unui bărbat care hrăneşte lebede și rațe pe un lac din Cracovia, este considerată una dintre compozițiile perfecte ale lumii. Criticii au rămas surprinşi de modul în care fotograful a reuşit să imortalizeze acest moment.

Potrivit celor care au văzut această imaginea, ea are toate ingredientele pentru a fi considerată o fotografie perfectă. În primul rând, artistul a reuşit să fotografieze totul în alb şi negru. De asemenea, există un contrast între apă şi zăpadă. În ultimul rând, fotograful surprinde atât oameni cât şi animale. Cu toate că nu este prima fotografie care surprinde un om ce hrăneşte animale pe un lac, modul de compoziţie este uimitor.

Fotograful polonez Marcin Ryczeck reuşeşte să juxtapună albul şi negrul, zăpada şi apa, omul şi animalul, într-o singură imagine.

„Imaginea a fost greu de creat. Aveam o idee în minte, dar am aşteptat să găsesc momentul potrivit, în timpul unei plimbări. Am urmărit locul pentru multă vreme cu ideea acestei fotografii în gând", a declarat fotograful conform rtv.net.

Fotograful este pasionat de astfel de contraste, având şi alte fotografii asemănătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel