Veste bună pentru Neymar. Când va relua antrenamentele cu mingea

Veste bună pentru Neymar. Când va relua antrenamentele cu mingea / Foto: Captură video Youtube MathFootball
Veste bună pentru Neymar. Când va relua antrenamentele cu mingea / Foto: Captură video Youtube MathFootball

Află în articol când va relua Neymar antrenamentele cu mingea.

Neymar, superstarul naţionalei de fotbal a Braziliei, care nu a jucat din cauza unei entorse la glezna dreaptă în partida de vineri din grupe cu Camerun, la CM 2022 din Qatar, pierdută de sud-americani cu 1-0, va relua antrenamentele cu mingea sâmbătă seara, a anunţat staff-ul medical al Selecao, transmite Agerpres, citând AFP.

"În ceea ce-l priveşte pe Neymar, avem 72 de ore pentru a se recupera până la următorul meci", a spus doctorul Rodrigo Lasmar într-o conferinţă de presă.

"Începând de sâmbătă seara, el va putea reîncepe antrenamentele cu mingea, vom vedea cum va răspunde. În funcţie de starea sa, vom şti dacă va putea sau nu evolua în partida care va urma", a adăugat Lasmar.

În optimile de finală, Brazilia, câştigătoarea Grupa G, va juca împotriva Coreei de Sud, a doua clasată în Grupa H, luni 5 decembrie (Stadium 974 - Doha, 21:00). 

Selecționerul Braziliei, după meciul cu Elveția: Sunt de acord, Casemiro este cel mai bun mijlocaș din lume

Selecţionerul Braziliei, Tite, a evidenţiat calităţile individuale ale elevilor săi, la finalul meciului câştigat la limită în faţa Elveţiei (1-0), succes care a permis naţionalei "canarinha" să acceadă în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

"Proiectul nostru este un proces construit pe patru ani. În această seară, este victoria acestui proces, pe lângă muncă. Iar aici intră în joc calităţile individuale. Ieşirea lui Paqueta (la pauză) a fost o alegere tactică, pentru că am ştiut să citim jocul. Ştiam că Elveţia a avut cea mai bună apărare din preliminarii. Are un stil diferit de cel al Serbiei (pe care Brazilia a învins-o cu 2-0 în partida sa de debut - n.red.). Elveţia joacă mai jos şi pare să-ţi spună: 'Greşeşte şi voi profita'. Are jucători foarte buni, precum Embolo, Xhaka, portarul Sommer", a declarat Tite.

Rugat să comenteze o postare a starului Neymar, în care acesta l-a descris pe Casemiro drept cel mai bun mijlocaş din lume, selecţionerul brazilian a spus: "În mod normal, am obiceiul să respect toate opiniile şi să nu le comentez, dar astăzi am de gând să-mi permit o excepţie. Sunt de acord".

În ceea ce priveşte absenţa lui Neymar, accidentat în cursul meciului cu Serbia, Tite a precizat că acesta a lipsit echipei sale, dar are suficienţi jucători şi calitate pentru a continua să câştige. "Desigur că Neymar are caracteristici diferite de ale altor jucători. Într-un moment magic, el clarifică jocul şi te întrebi: 'Dar ce a făcut?'. A lipsit cu adevărat echipei", a subliniat selecţionerul brazilian.

Brazilia, cvintuplă campioană mondială, s-a impus la limită în faţa Elveţiei, printr-un gol marcat de Casemiro (83), asigurându-şi astfel prezenţa în faţa eliminatorie a CM 2022, notează Agerpres. Vezi mai mult AICI.

CM 2022 Qatar. Ea este prima echipă calificată în sferturi

Selecţionata Olandei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Statelor Unite cu scorul de 3-1 (2-0), sâmbătă, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan, în primul meci din optimi, transmite Agerpres.

Echipa antrenată de Louis van Gaal a făcut un joc tactic foarte bun şi s-a impus prin golurile marcate de Memphis Depay (10), Daley Blind (45+1) şi Denzel Dumfries (81), în timp ce pentru americani a punctat Haji Wright (76).

Americanii, care au ratat calificarea la turneul final din 2018 (Rusia), au reuşit acum să ajungă până în optimi, cu o echipă tânără, de perspectivă. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel