Urmărește emisiunea live


Venus retrograd. Relațiile, testate. Astrolog, ce e indicat să faci

Venus a intrat în retrograd în Scorpion, iar pe 31 octombrie ajunge în Balanță. „În astrologie, Venus are legătură cu tot ce înseamnă feminitate, dragoste, iubire, relații, pasiune, creativitate, sentimente, parteneriate”, susține Daniela Simulescu, astrolog.

Venus retrograd Balanță. „Deci tot ce ține de zona sentimentală va cunoaște un remix. De cele mai multe ori, nu unul plăcut auzului inimii tale. În Balanță, Venus se simte ca la ea acasă și cere configurarea relației, siguranța sa și nevoia de raportare la celălalt. În Scorpion, Venus trezește trăiri intense, pasiuni extreme, gelozii și obsesii”, precizează astrologul pe blogul astrologpersonal.ro. „În Balanță, Venus se simte ca o balerină”, adaugă astrologul.

Venus retrograd. Ce se întâmplă când Venus retrogradează? „Se reîntorc foștii/fostele partenere. De cele mai multe ori pentru că nu am încheiat 100% la momentul potrivit. Vom avea impresia că sunt mai ok acum și că poate mai merită o șansă. De cele mai multe ori, doar ni se pare. Dacă ți-a mai greșit deja, ce te face să crezi că nu o va mai face? Nu ne grăbim până pe 07 ianuarie. Chiar și cele mai vechi, serioase și stabile se clatină. De ce? Retrogradarea de acest an vrea să testeze. Chiar și cea mai mică fisură va deveni vizibilă, chiar de pe Venus. Nu doar că se scoate totul de sub preș, dar mai bate și vântul să împrăștie. Ce rămâne după 07 ianuarie, merită continuat. Ce nu, mai gândește-te.

Apar persoane noi fascinante. Ni se par minunate, superbe, exact ce ne-am fi dorit. Numai că nu este neapărat așa. Nevoia de iubire va fi foarte mare și vom avea tendința să intrăm în relații de tip pansament. Să umplem golurile. Și acestea sunt mai periculoase decât cele normale. (...) Dacă mai este în viața ta și după 07 ianuarie, e de continuat. Dacă nu, o să îți dai seama, cu durere, că idila respectivă a fost menită să te trezească și să te facă să realizezi de ce ai tu nevoie de la un partener/o parteneră”, potrivit astrologului.

Venus retrograd. „Vom afla de numeroase secrete, infidelități, idile. Vom descoperi mult mai facil minciunile persoanei iubite. Pentru restul, este indicat să recurgă la o introspecție, la o recapitulare a relațiilor de până acum, la analiză a ce a fost bun sau nu”, a mai transmis astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel