EXCLUSIV  Vasile Barbu (Protecția Pacienților): Și eu am fibrilație atrială

Vasile Barbu, președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților, invitat la dezbaterea DC Media Group, a vorbit despre importanța unor molecule pentru afecțiuni cardiace, el fiind suferind de fibrilație atrială.

Președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților, Vasile Barbu, invitat la dezbaterea DC Media Group, a declarat că suferă de fibrilație atrială, una dintre afecțiunile care seceră mulți români, și că singurul lucru care-l salvează e un tratament cu niște molecule.

„Avem nevoie de cele inovative pentru o categorie foarte mare de risc a pacienților. Există molecule. Acestea molecule s-au dovedit a fi benefice. Eu sunt unul dintre beneficiarii acestui tratament. În fiecare dimineață și seară iau câte o pastiluță și nu mai am amețeli, mă simt foarte bine. Iată! Până și crizele de angor mi-au trecut. Nu le mai am, deși sunt un coronarian. (...) Am dovedit că este o boală foarte silențioasă. Și eu am fibrilație atrială deja cronică și cu mai multe intervenții pe diverse tehnologii medicale. O am în continuare, fibrilația atrială, dar singura soluție este acest tratament care m-a salvat și mă salvează de accident cerebral vascular", a afirmat Vasile Barbu.

Citeşte mai mult pe DC MEDICAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel