USR: Elena Lasconi investeşte 3 milioane în spitalele din Câmpulung Muscel / Patrick Andre de Hillerin: Din banii ei? M-am uitat în declaraţia de avere

Facebook Patrick Andre de Hillerin
Facebook Patrick Andre de Hillerin

USR anunţă triumfător pe Facebook că primarul municipiului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, va investi 3 milioane de euro pentru reabilitarea spitalelor. Patrick Andre de Hillerin reacţionează şi spune că s-a uitat în declaraţia de avere a primarului. 

"Elena Lasconi investește 3 milioane de euro? Ea, personal, din banii ei? Păi n-are banii ăștia. M-am uitat în declarația de avere, nu are conturi care să depășească 5.000 de euro, deci nu are 3 milioane de euro să investească.

Așadar, revin cu întrebarea pentru USR: Elena Lasconi investește? Ea, pe persoană fizică?

Sau sunt, cumva, bani publici, fie fonduri naționale, fie fonduri europene? Și decizia de investiție a luat-o singură? Că ar fi ilegal, e nevoie de aprobarea Consiliului Local.

Moamăă ce dor vă era și vouă să faceți ca Mazăre, să vă puneți numele pe toate autobuzele cumpărate din banii cetățenilor", a precizat Patrick Andre de Hillerin pe Facebook.

Primarul Lasconi a ieșit în stradă. Protest pentru Bulevardul Pardon: ”De rea credință”. Prefectul PNL, replică: Este ceva ciudat... de trei ani ba încep, ba se opresc lucrările

”Cel mai rău lucru care s-a întâmplat în Câmpulung după falimentul ARO! Prefectul județului Argeș (PNL) a atacat în justiție autorizația de construire eliberată de fostul primar (PSD) pentru lucrările de pe bulevard, acțiune ce are ca efect suspendarea lucrărilor, pentru o perioadă de foarte multe luni, posibil ani. În semn de protest împotriva prefectului pentru blocarea lucrărilor pe bulevardul Pardon, toate audiențele le voi ține aici, chiar pe bulevard. În felul acesta vreau să atrag atenția lumii de mârșăviile politice din Argeș. Prefectul este de rea credință, minte în numele partidului care l-a cocoțat în funcție. Nu m-ar deranja prea tare minciunile și gargara politică dacă aș fi eu partea vătămată, pentru că știu în ce am intrat și pot să duc. Problema e că suferă o comunitate întreagă și pentru că e vorba de oamenii pe care cu onoare îi reprezint, Protestez! Iar genul acesta de încercări de intimidare mă încurajează și mai mult să merg înainte. Câmpulung merită! România merită!

Luna aceasta urma să se termine lucrările. Prefectul știa. I-am spus personal. S-a grăbit să ne dea în judecată în condițiile în care avea o jumătate de an la dispoziție conform legii. Mai mult, în calitatea sa de prefect este și mediator. Știind că e vorba de un proiect prioritate zero pentru Câmpulung. nu a făcut niciun efort de a pune la aceeași masă părțile implicate.

”... Cât despre marionete politice, prefer să le ignor”

Cred în justiție și în Dumnezeu. Cât despre marionete politice, prefer să le ignor. Minciunile nu au viață lungă și oamenii nu sunt proști, așa cum crede vechea clasă politică. Nimeni nu ne va putea lua spiritul și integritatea. Și aș vrea să-i amintesc prefectului liberal că unul dintre liberalii adevărați care le-a creat brandul de partid, Gheorghe Brătianu, a murit în închisoare luptând pentru valorile liberale, refuzând să facă compromisuri cu comuniștii. Nu ca acum. Ei semnalizează dreapta, dar au virat-o la stânga, iar rezultatul e România zilelor noastre. Brătianu spunea: “Numai ce se înalţă cu trudă, prin jertfă, cu nenumărate greutăţi, are un înţeles şi un rost de durată.”

Drumul greu e calea dreaptă, atât individual cât și ca popor. Merg pe el cu capul sus și cu speranța că România se schimbă în bine de aici, din Câmpulung.” a scris Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel, pe Facebook. CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel