De la ZERO cazuri, direct în scenariul ROȘU. Unul dintre cele mai SIGURE locuri din România, în PANICĂ, pentru 2 persoane POZITIVE. Una a MURIT

Unul dintre cele mai sigure locuri din țară din punct de vedere COVID-19 a intrat în scenariul roșu, pentru 2 cazuri confirmate. Cum e posibil.

După ce timp de aproape opt luni, de la debutul pandemiei, nu a avut niciun caz de infecţie cu SARS-CoV-2, fiind considerată una dintre cele mai sigure zone din Buzău, comuna Pardoşi a trecut direct în scenariul roşu, din cauza a 2 cazuri.

Astfel, în comună a apărut în urmă cu câteva săptămâni primul caz de COVID-19, după ce o localnică, asistent veterinar, a fost testată pozitiv la mai bine de o săptămână după apariţia primelor simptome.

În urmă cu câteva zile a venit o a doua confirmare de boală și anume fostul primar din comună, Nicuşor Ştefan, care s-a prezentat târziu în spital. În weekend, acesta a intrat în stop cardio-respirator iar medicii secţiei de terapie intensivă a spitalului din Râmnicu Sărat nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Nicuşor Ştefan avea 65 de ani şi fusese primarul comunei Pardoşi din 1996.

Astfel, cele două cazuri au făcut ca localitatea să treacă din zona verde direct în cea roşie, citează adevărul.ro 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel