Ultimul Trib. Lola, mărturisire: Am stat singurã, fără mâncare

Seara începe cum nu se poate mai bine la „Ultimul Trib" pentru echipa roşie, formatã din Alex, Nelly şi Mircescu, care îşi vor petrece noaptea la vila de lux, profitând de tot rãsfãţul oferit de acel loc, datoritã lui Alex, care a câştigat proba „Cãpitanilor", în vreme ce Lola este nevoitã sã îşi ispãşeascã pedeapsa şi sã doarmã singurã pe o plajã pustie, fãrã mâncare, într-o noapte destul de friguroasã.

„Am stat singurã pe o insulã pustie. Am demonstrat cã pot sã stau nemâncatã atâta timp, mi-am demonstrat mie, în primul rând, mai ales cã eu sunt o gurmandã, pentru mine cea mai mare satisfacţie e sã mãnânc!", a povestit ea la testimonial, completând totodatã „am învãţat aici sã mã bucur sincer pentru alţii şi sunt atât de fericitã!".

Din pãcate, faptul cã îşi petrece noaptea pe insula pustie este cea mai micã problemã pentru Lola, care începe sã se resimtã serios dupã o accidentare mai veche: „Acum o sãptãmânã, dupã proba cu colacii, am simţit o mare durere. Am crezut cã e ceva de moment, însã astãzi a revenit şi nu pot sã îmi controlez mâna, am o durere insuportabilã!", a povestit aceasta.

Ce se va întâmpla în această seară

Concursul însã merge mai departe pentru cele douã echipe, astfel cã în aceastã searã, Lemurii şi Crocodilii vor lupta din rãsputeri sã câştige jocul de „Salvare". Competiţia va mobiliza câte patru concurenţi din fiecare echipã, astfel cã nici nu se va pune problema menajãrii Lolei, pentru cã în prezent echipa Crocodililor mai are doar patru concurenţi.

Dacã va reuşi aceasta sã ducã la bun sfârşit jocul, dar şi cine va reuşi sã îşi pãstreze componenţa actualã a echipei, telespectatorii pot afla joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție "Ultimul Trib".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel