Tomas Ryde (CSM Bucureşti) - Este mult de muncă, dar suntem pe drumul bun

Antrenorul suedez al formaţiei de handbal feminin CSM Bucureşti, Tomas Ryde, a declarat, miercuri, că este mult de muncă până când echipa sa va arăta aşa cum îşi doreşte, însă a subliniat faptul că jucătoarele sale sunt pe drumul cel bun.

"Avem accidentări după cum se ştie, dar jucătoarele care se antrenează sunt din ce în ce mai bine, aşa că pot spune că sunt mulţumit de nivelul la care sunt în momentul de faţă. Este însă mult de muncă, suntem încă departe. Trebuie să realizăm relaţiile de joc, să creăm o stare mentală foarte bună la nivelul echipei, să găsim sistemul potrivit de a ne pregăti şi de a juca, avem şi jucătoare noi... deci lista lucrurilor pe care trebuie să le facem e lungă, dar suntem pe drumul cel bun", a spus tehnicianul.

"Construirea unei adevărate echipe este foarte importantă. Mă refer la comunicarea între jucătoare în principal. Dar motivarea nu este absolut deloc o problemă la CSM Bucureşti. Toate jucătoarele sunt foarte motivate, îşi doresc foarte mult. Va fi o problemă poate faptul să accepte când nu joacă, dar motivaţia nu este o problemă. Jucătoarele sunt foarte puternice individual, dar ne dorim toţi ca ele să coopereze şi să fie la fel de puternice şi ca echipă. Am făcut câteva şedinţe în ultimul timp şi vom continua în această direcţie. Cred că acum sunt 5-6 echipe foarte bune în Europa. Este un nivel foarte ridicat în momentul de faţă. Iar asta e bine pentru spectatori, pentru televiziuni... pentru că handbalul arătat este de un nivel înalt. Iar CSM Bucureşti este una dintre aceste echipe", a adăugat el.

Tomas Ryde a menţionat că CSM a încheiat campania de transferuri din această vară: "Nu vom mai aduce jucătoare, lotul este complet".

Lotul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti a efectuat, miercuri, la Sala Apollo din Capitală, şedinţa foto oficială înaintea startului noului sezon competiţional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel