Te-ai gândit vreodată ce personaj din ”Casa de papel” ești în funcție de ZODIE? Află acum

Foto ilustrativ / Image by AKCreatif from Pixabay
Foto ilustrativ / Image by AKCreatif from Pixabay

„Casa de papel / Money heist" este un fenomen mondial. Te-ai gândit vreodată la zodiile personajelor principale? 

Zilele acestea, s-a lansat prima parte din ultimul sezon al serialului „Casa de papel”. Cum era de așteptat, atât în România, cât și în multe alte țări, este deja pe primul loc la cele mai vizionate seriale. Lumea este curioasă să vadă cum se termină aventura Profesorului și a trupei sale. Te-ai gândit care ar fi zodiile acestora? Astrosens a analizat caracteristicile personajelor și a găsit zodia fiecăruia.

Iată ce a scris Astrosens.ro, site coordonat de Daniela Simulescu, astrolog DCNews:

Berbec

Atunci când te gândești la un nativ al acestei zodii, ai în cap o persoană neînfricată, curajoasă și destul de competitivă. Pe alocuri nerăbdătoare, impulsivă și furioasă. Tokyo este personajul care le are pe toate acestea. Are o energie debordantă, se plictisește repede, îi place adrenalina și nu dă niciodată înapoi.

 

Taur

Helsinki. Cu un fizic puternic, cu o loialitate uimitoare, cu răbdare nemaipomenită. Găsisem un articol care îl descria precum un tanc la suprafață și un ursuleț de pluș în interior. Este generos, de modă veche și destul de persistent. Deși nu pare, ar evita agresivitatea și ar ține nervii lui și ai celorlalți sub control.

 

Gemeni

Trebuie să recunosc faptul că aici am avut mai multe posibilități, exact cum îi place acestei zodii. Și până la urmă pe cine crezi că am ales? Pe Berlin, poate cel mai intrigant. Un hoț de bijuterii căruia îi place viața plină de neprevăzut. Duplicitar, inteligent din cale-afară, comunicator fără de egal. Gemenii sunt guvernați de Mercur, care nu era doar mesagerul zeilor, dar și un îmbârligător cu clasă. Berlin trece de la o stare la alta, îi este greu să empatizeze și nu știi niciodată cum va reacționa.

 

Continuarea materialului pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel