Te-ai gândit vreodată că poți atrage BANI în viața ta? SECRETUL portofelului plin

Numerologul Corina Stratulat a vorbit despre cum poți atrage bani în viața ta. 

„Trebuie să știu de ce îmi doresc bani, ce vreau să fac cu ei, ce experiențe îmi aduc banii. Dacă eu nu știu de ce îmi doresc bani, nu am cum să-i primesc, nu am cum să-i atrag în viața mea. Avem legea atracției. Toți au auzit de ea, dar nu știu cum să o folosească. Inclusiv bani putem atrage. Deci, știu de ce vreau bani și știu și câți vreau. Nu trebuie să-mi fie rușine că vreau bani. Nu este un păcat să avem bani sau să ne dorim bani. Vorbim de a face bani noi cu putințele noastre într-un mod corect, legal, moral, etic”, a spus Corina Stratulat, numerolog, în cadrul unei ediții a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„După ce am definit ce-mi doresc, urmează a doua întrebare: Prin ce metodă? Ce sunt dispus să fac? Noi ne naștem cu anumite abilități. Poate că încă nu le-am descoperit, însă toți avem abilități native”, a precizat numerologul.

„Având data de naștere, vedem structura omului foarte clar, din punct de vedere numerologic. Sunt anumite persoane care au chiar în destinul lor să aibă succes material, să fie cineva în lume. (…) Oamenii care au cifra destinului 8, mai devreme sau mai târziu, vor avea succes. Ei ajung foarte ușor la putere, au aceste abilități”, a zis Corina Stratulat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel