Tânăr ÎNJURAT pentru că a spus că virusul EXISTĂ. COȘMAR: Dacă mă înjură 1.000 și fac 100 de persoane să conștientizeze... să mai fiu înjurat!

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un tânăr vindecat de COVID-19 primește mesaje terifiante de la oamenii din țară, după ce a ieșit să povestească despre experiența cu boala și să spună că virusul există. 

Gabriel Szofran, un pacient care a fost infectat cu COVID-19 și a stat internat 12 zile într-un spital din Timișoara a făcut dezvăluiri halucinante. Bărbatul și-a povestit experiența cu boala zilele trecute, iar de atunci a primit o mulțime de mesaje scandaloase, jigniri, insulte și mulți l-au înjurat pentru faptul că le-a spus oamenilor că virusul COVID-19 chiar există. 

„M-ați întrebat dacă am primit mesaje negative. Da, am primit și în seara asta... de la consăteni, care mă apostrofează - teorii ale conspirației - că am primit bani. Am primit înjurături în mesaj privat chiar de la persoane din Galați, Bistrița, din zone foarte îndepărtate, pe care nu le cunosc.

Dacă mă înjură 1.000 și fac 100 de persoane să conștientizeze că virusul există, vreau să fiu înjurat în continuare și să fac mai multe persoane conștiente că virusul există. Tocmai aici este problema. Problema nu sunt măsurile. Problema este că nu se găsesc persoane care să transmită un mesaj”, a declarat Gabriel Szofran, în direct la Digi24.

Vezi declarația lui de acum câteva zile: Pacient COVID, mesaj FULMINANT: Bolnavii COVID NU au RÂIE, nu au SIDA. Au avut o boală virală, luată la magazin, la benzinărie sau pe stradă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel