Pacient COVID, mesaj FULMINANT: Bolnavii COVID NU au RÂIE, nu au SIDA. Au avut o boală virală, luată la magazin, la benzinărie sau pe stradă

imagine cu rol ilustrativ
imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat infectat cu noul coronavirus a povestit experiența prin care a trecut.

"Dragi prieteni. Pentru cei care nu mai cred, va spun eu, virusul exista. Daca ai noroc faci forma usoara. Insa nu toti avem acest noroc, eu am simtit-o pe pielea mea. Da, am fost pozitiv. Confirmat in 19.10.2020. Da, am fost internat 12 zile la Victor Babes. A fost un adevarat cosmar 12 zile de spitalizare plus 5 de izolare, in total 17 departe de fetele mele. Am trecut cu bine datorita medicilor extraordinari de la Victor Babes, adevarati ingeri.

Prietenii m-au intrebat "E chiar asa naspa? Chiar sunt pline spitalele?". Da! E "Naspa" iar spitalele sunt pline. Am fost 10 in salon. Cand se elibera un pat nu dura 5 minute si era ocupat cu alt pacient. Am avut 4 zile grele, cu oxigen suplimentar. 4 zile in care cu greu m-am ridicat pe marginea patului. Dar am trecut cu bine. Aveti grija de voi", a scris Gabi Szofran, pe pagina de Facebook.

"Dacă mai am în listă persoane care cred ca e o simpla răceală, vă rog, ștergeți-mă"

 

"Respectati regulile: Masca, dezinfectant, spalat pe maini, distantare. Daca mai am in lista de prieteni persoane care cred ca e o simpla raceala sau ca virusul nu exista, va rog, stergeti-ma din lista de prieteni.

Va respect "viziunea", insa eu am trecut prin aceast cosmar numit Covid19. As mai adauga ceva la final. Bolnavii covid, cei care au trecut prin boala, nu au raie. Nu au Sida. Au avut o boala virala.

Luata la magazin, la benzinarie sau pe strada. Noi, cei care am avut sau avem COVID nu ne-am imbolnavit la curvele de pe centura. Aveti grija de voi si de sanatatea voastra.

Ai Doamne grija de toti bolnavii si de familiile greu incercate", a mai scris fostul pacient.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel