EXCLUSIV  Stenograme CEx. Ilan Laufer, zvonuri murdare. Care e jocul lui Arsene, ce va face fostul ministru


Scoaterea din joc a ministrului pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, este potrivit unor surse din partid,  rezultatul unei manevre a lui Ionel Arsene. 

Zvonuri care circulau în seara zilei de joi puneau reevaluarea lui Laufer din partea lui Dragnea pe seama unei discuții cu Ionel Arsene, influentul lider al organizației PSD Neamț. Potrivit acestor surse, Arsene i-ar fi spus lui Dragnea că Laufer ar fi omul serviciilor, ceea ce a determinat eliminarea sa din lista de nominalizări. Gheorghe Șimon,  s-a retras din cursă, așa că Ministerul Economiei ar fi revenit lui Radu Oprea, de la Prahova. În ultimul moment, liderul PSD Neamț l-a scos din căciulă pe Dan Andrușcă, pentru Economie, spunându-i lui Laufer că nu poate fi nominalizat pentru că există bănuieli asupra sa.  Odată nominalizat Andrușcă la Economie, lui Oprea i s-a dat postul de la Mediul de Afaceri, iar Laufer a rămas în afara guvernului.

DCNews i-a solicitat lui Ilan Laufer un punct de vedere asupra situației, dar mai ales a zvonurilor privind o colaborare mai strânsă cu serviciile?

Colaborarea cu serviciile. Toți sunt verificați!

”E un simplu zvon, a spus Ilan Laufer. În orice moment dintr-o organizație pot apărea povești, în momente importante, cu miză. Din câte știu, lucrurile s-au lămurit chiar la CEx, iar colegii au înțeles că a fost o petardă, o diversiune. O fi zis cineva aceste prostii, dar cert este că s-a ridicat Codrin Ștefănescu care a spus că nu am nicio treabă cu serviciile. Este un om care vine la mine acasă, nimeni nu intră la mine dacă ar avea cea mai mică tangență cu statul paralel, toți sunt verificați, cum puteți crede așa ceva? Cam asta a spus Codrin și s-a pus capăt nelămuririi. Deci, nu cred   că zvonul acela aberant a contat, au fost negocieri, multe discuții, firești când sunt atâtea organizații puternice, când sunt atâtea nume de armonizat într-o echipă.  În ceea ce mă privește, o să rămân activ în partid, nu știu dacă mi se va cere să mă implic în administrație, dar voi sprijini demersurile PSD, în spațiul public, în mediul de afaceri , oriunde pot. Cât privește această așa-zisă dispută cu Arsene, este total fals. Dl. Arsene m-a sprijinit să pot arăta de ce sunt în stare în administrație, m-a promovat la minister, a fost o experiență importantă pentru mine și îi sunt recunoscător că m-a ajutat să debutez în politică, rămâne să ajut și eu organizația Neamț și partidul, în general”, a concluzionat Ilan Laufer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel