Stanoevici, infectat cu coronavirus, a murit. Medicul Dorobăț: Trebuie să dea de gândit

Medicul Carmen Dorobăț le-a transmis un mesaj coronascepticilor, marți, după aflarea veștii morții lui Bogdan Stanoevici.

Medicul Carmen Dorobăț le-a transmis coronascepticilor că „este o realitate care a zguduit lumea, care nu trebuie să paralizeze cetățeanul, dar care trebuie să-l reseteze, să-i dea de gândit.”

„Realitatea acestei zile este infecția. Dacă noi vom ști să ducem mai departe, vom ști să o și învingem.”, a subliniat medicul Carmen Dorobăț la Realitatea Plus. 

Privind vestea morții lui Bogdan Stanoevici, medicul Carmen Dorobăț a declarat că „îmi pare foarte rău de ce am auzit, este o veste tragică, ca multe altele care au lovit atâtea familii. Indiferent de vârstă, de terenul pe care evoluează boala, cu toate mijloacele pe care le avem în sistemul medical.”

Medicul Carmen Dorobăț se află în a 10-a zi de boală. 

Bogdan Stanoevici a murit 

Bogdan Stanoevici a murit la spitalul Sfântul Pantelimon din București, unde se afla internat de la începutul lunii decembrie, când fusese confirmat cu Covid-19.

Stanoevici a fost ministru Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Metropolitan. De asemenea, a candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

VEZI ȘI: Moartea lui Bogdan Stanoevici, folosită pe modelul Gardienii Potopului 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel