Spray nazal, "MINUNE" în lupta COVID-19. UCIDE virusul într-UN MINUT! Ce arată STUDIILE la descoperirile din Turcia și Franța

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Turcia și Franța au descoperit tratamentul minune în lupta cu COVID-19. 

La un an de la declanșarea pandemiei și în ciuda apariției unui vaccin, oamenii de știință continuă cursa în găsirea celui mai bun tratament anti-COVID-19. Cercetătorii turci ar fi descoperit deja un spray nazal care poate ucide coronavirusul într-un minut. 

Astfel, soluția numită Genoxyn, care ar distruge complet virusul, a fost dezvoltată de prof. dr. Șehime Gülsün Temel, dr. Ahmet Ümit Sabancı și dr. Cüneyt Özakın, de la Departamentul de microbiologie medicală al Universității Uludağ din Bursa, arată Daily Sabah.

Ce arată studiile despre acest spray

 

Studiul a constatat că soluția a împiedicat reproducerea bacteriilor și a virușilor.

"Am arătat că soluția are activitate antibacteriană și, după ce a început pandemia, ne-am gândit că am putea modifica această soluție pentru a contribui la lupta împotriva COVID-19, așa că am dezvoltat acest spray și l-a trimis la teste de biocompatibilitate. Studiile noastre au stabilit că soluția a ucis virusul intrat în gură și în țesutul nasului. Uciderea virusului într-un timp scurt înseamnă prevenirea intrării acestuia în celule și reducerea numărului de viruși din organism. Dacă soluția poate preveni contaminarea, va fi o soluție preventivă viabilă", a explicat dr. Ahmet Ümit Sabancı.

Un astfel de spray este produs și în Franța și este capabil să elimine 99% din virus

O companie franceză, Pharma & Beauty Group, va lansa curând un spray nazal capabil să elimine mai mult de 99% din coronavirus. Spray-ul lor este bazat pe apă ionizată, cunoscută pentru proprietățile sale antimicrobiene, acest dispozitiv medical de clasa I are un scop preventiv și poate fi folosit după ce o persoană s-ar fi expus unui risc de a contacta boala, după călătoria cu un mijloc de transport sau mersul la cumpărături, a declarat președintele companiei, Laurent Dodet, pentru AFP, citează cnews.fr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel