Spectacol în Liga Campionilor: Gyor ETO - Banik Most, scor record

Gyor a câştigat la un scor record în Liga Campionilor la handbal feminin, cu debutanta Banik Most.

Gyori Audi ETO KC, deţinătoarea trofeului, a câştigat la un scor record, duminică, în Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin, 46-21 cu formaţia cehă Banik Most, debutantă în competiţie. Formaţia maghiară a reuşit de fapt două recorduri în meciul de pe teren propriu, cel mai mare număr de goluri marcate, 46, şi cea mai mare diferenţă de goluri (25) într-un meci din Liga Campionilor.

Precedentul record de goluri marcate îi aparţinea de acum şase ani, când a surclasat formaţia austriacă Hypo Niederoesterreich cu 41-22. Cea mai categorică victorie a echipei ungare data din 2015, tot cu Hypo, 37-16. Stine Oftedal a marcat 10 goluri în meciul de duminică, iar Eduarda Amorim şi Anne Mette Hansen au înscris câte 7.

În celălalt meci din grupă, Krim Mercator Ljubljana a dispus cu 25-21 de formaţia suedeză IK Saevehof, în deplasare. Gyor este lider, cu 4 puncte, urmată de Krim, 2 puncte, DHK Banik Most, 2 puncte, IK Saevehof, 0 puncte.

În Grupa C, Buducnost Podgorica a dispus de Bietigheim (Germania) cu 30-23, în deplasare. Brest ocupă primul loc, cu 4 puncte, urmată de Buducnost, 2 puncte, SCM Râmnicu Vâlcea, 2 puncte, Bietigheim, 0 puncte.

În Grupa B, Rostov pe Don ocupă primul loc, cu 3 puncte, urmată de CSM Bucureşti, 3 puncte, Team Esbjerg, 2 puncte, MKS Perla Lublin, 0 puncte. Primele trei clasate se califică în grupele principale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel