Sofia Tepla din Ucraina, număr uluitor de contorsionism. Andra: Perfecțiune, talent, multă muncă!

Sofia Tepla a avut un număr uluitor de contorsionism pe scena „Românii au talent”.

Talentul ei este contorsionismul. S-a apucat de contorsionism după ce s-a uitat la Ucraina are Talent. Anul trecut, a participat la al doilea cel mai mare Festival de Circ din lume, după cel de la Monte Carlo, unde a concurat cu cei mai mari artiști din lume și unde a fost singurul copil. În urma prestației, a primit invitație la Festivalul de la Monte Carlo pentru anul viitor.

De asemenea, a fost invitată și la Vatican. Suveranul Pontif a binecuvântat-o și i-a oferit o cruciuliță, după cum a spus, vineri seară, la „Românii au talent”.

Fetița i-a impresionat pe jurați cu numărul ei de contorsionism.

Dragoș Bucur i-a spus: „Este spectaculos ceea ce faci!”

Andra a spus la rândul ei: „Perfecțiune, talent, multă muncă! A fost minunat tot ce am văzut. Ai 4 de da!

Citește și: Mihai Bobonete a apăsat primul lui buton auriu din acest sezon: „M-a răscolit total!”

„Nu înțeleg cum un copil de 12 ani poate să transmită atât de bine. Mă întreb oare dacă nu cumva e un miracol? M-a răscolit total. Datoria mea e să spun lumii: fiți atenți la fata asta”, a spus Mihai Bobonete, după ce a apăsat pentru prima dată butonul auriu în acest sezon. Fericita este Raisa Radu, o puștoaică care a început să cânte de la șase ani, fără să fi făcut canto vreodată. Înainte de a intra pe scenă ea spunea: „Nu-mi este teamă să primesc X. Așa văd realitatea”, însă ceea ce a urmat a fost prima filă a unei povești de vis.

Citește și: Bobonete şi Smiley, pariu pe Românii au Talent

Mihai Bobonete şi Smiley au pus un pariu pe cine va câştiga sezonul 12 al emisiunii. Dacă va câştiga pariul, Mihai Bobonete vrea să apară într-un videoclip al lui Smiley şi să cânte o strofă. Discuţia a avut loc la podcastul lui Bobonete, DA BRAVO! 

„Vreau să te provoc în felul următor. Hai să punem pariu. Să presupunem că unul dintre Golden Buzz-uri câştigă. Dacă niciunul nu câştigă, pică pariul. Tu spui care crezi că va câştiga, al cui Golden Buzz. Şi spun şi eu. Miza e în felul următor. Dacă tu câştigi, atunci câştigi 3 minute cu mine la un show de stand-up, pe care ţi le pregătesc eu. Iar eu, dacă voi câştiga, trebuie să mă iei cu tine pe o piesă de-a ta, să o cânt!", a spus Mihai Bobonete. 

„Gata, mă, facem!", a replicat Smiley. 

„Deci tu câştigi 3 minute, eu le scriu, nu ai teamă, totul va fi ok. Şi tu mă iei pe mine să bag mişto. În videoclip! Vreau să iau bani de la ăştia de la UCMR, să mă treci acolo. 8 lei pe an să îmi vină de la strofa aia!", a mai spus Bobonete. 

Smiley a pariat, astfel, că Românii au Talent sezonul XII va fi câştigat de Golden Buzz-ul Andrei.  

„Acum eu am de ales între Golden Buzz-ul vostru sau al lui Dragoş. Dar o să merg pe voi, să te bat cu armele tale. Eu zic că o să câştige Golden Buzz-ul vostru. Cum ar fi asta?", a mai punctat Bobonete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel